luni, 22 decembrie 2014

Vinovata. Stiu ca sunt foarte sensibila.Ma uit si sper ca voi gasi o cale pentru ca sunt sensibila. Ma uit si stiu ca sunt foarte vinovata.
       "Adolescenta o pot descrie scurt. E complicata, la fel ca si viata. Nu numai ca in acea perioada ne gasim drumul dar si atunci, cel mai probabil ne indragostim pentru prima data si automat intram intr-un labirint al emotiilor unde parintii parca dubleaza zidurile de spini.
     Nu conteaza de fapt ce spui, ci cum o spui. Nu,nu spun prostii. Conteaza ce spui dar conteaza si mai mult cum o spui. Si aducand ideea de vorbe, trebuie sa ai grija, tu, adolescentule ce prostii inspiri doar printr-o privire.E greu sa intelegi toate lucrurile de mai sus cand suntem inconjurati de ambalaje care doar fac reclama penibilismului.
     Tu, adolescentule, asuma-ti toata vina pentru cine esti. Ai voie sa te modelezi cum vrei si poti sa iti alegi orice persoana sa iti fie alaturi. E greu. E greu pentru ca pe ea nu o poti modela la fel de usor cum ai facut-o pentru tine. Iti trebuie milioane si milioane de secunde pentru a medita ca sa-ti poti da seama ca in viata asta trebuie sa oferi iubire ca mai apoi sa o primesti inzecit.
     Iubirea o primesti, o meriti. Atunci  iti vei da seama ca lucrurile sunt pe dos, Soarele va apune inaintea veninului inchegat din ochii mei.
Atunci iti vei da seama ca lucrurile sunt pe dos.

O primesti, o meriti-Iubirea."
< Credits to I.B. >

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu